Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Halep'in kuzeyine Rus, doğusuna Türk askerleri helikopterle intikal yaptı

Düzenleyen:
Halep'in kuzeyine Rus, doğusuna Türk askerleri helikopterle intikal yaptı

GÜNDEM Haberleri

Halep'in kuzeyinde Kürt birliklerinin kontrolünde olan bölgeye Rus askerleri 4 helikopterle çıkarma yaptı. Türk askeri de doğudaki El Bab'a havadan intikal gerçekleştirdi.

Bu sabah Halep'in kuzeyinde Kürt birliklerin kontrolünde bulunan bölgeye 4 Rus helikopteri intikal etti. Diğer taraftan Halep'in doğu kısmına da Türk helikopterleri geldi.

4 RUS ZIRHLISI GELDİ

Afrin'in Kefir Cenne askeri kampına Rus güçlerine ait dört zırhlı aracın gelmesiyle, Rus helikopterleri Menega askeri hava alanından ayrıldı.

RUSLAR HAVAALANINA BAYRAK ASTI

Halep'in kuzeybatı tarafından bulunan Azez yakınlarında bir köy olan Maranaz Havaalanı ve çevresine Rus bayrakları asıldı.

TÜRK ASKERİ HELİKOPTERLE BAB'A GİTTİ

Türk askeri heyeti helikopterlerle Halep'in doğu kesiminde bulunan el Bab yakınındaki Şeyh Akil dağındaki Türk askeri üssüne iniş yaptı. Helikopterler daha sonra Türkiye'ye geri döndü.
Rus askerleri, Fırat kalkanı sınırları içinde bulunan ve Astana sürecinde çatışmasız alan ilan edilen Afrin yakınlarındaki Kürt yerleşim bölgesinde devriye gezmeye başladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...