Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türk okları dünyaya salınacak

Düzenleyen:
Türk okları dünyaya  salınacak

GÜNDEM Haberleri

Ata sporlarının yaşatılması için kurulan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilâl Erdoğan’ın Kurucu Mütevelli Üyesi olduğu Okçular Vakfı ile Yunus Emre Enstitüsü, Türk okçuluğunu dünyaya tanıtmak için kolları sıvadı.

Damla Peker ANKARA
Ata sporlarının yaşatılması için kurulan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilâl Erdoğan’ın Kurucu Mütevelli Üyesi olduğu Okçular Vakfı ile Yunus Emre Enstitüsü, Türk okçuluğunu dünyaya tanıtmak için kolları sıvadı. Hayata geçirilcek olan Kemankeş Projesi, ilk aşamada Almanya, Bosna-Hersek, Fas, Filistin, İran, Japonya, Katar, Kazakistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lübnan, Malezya, Mısır, Polonya, Sırbistan, Sudan ve Ürdün olmak üzere 16 ülkede başlatılacak. Bu ülkelerdeki Yunus Emre Enstitüleri üzerinden başvuracak olan sporcular, İstanbul Okçular Vakfı Spor ve Kültür Merkezinde geleneksel Türk okçuluğu eğitimi görecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...