Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan Filistinli atleti kabul etti

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan Filistinli atleti kabul etti

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vodafone 39. İstanbul Maratonu’na katılan Filistinli atlet Muhammed El Kadı’yı kabul etti. Kabule ilişkin Twitter’dan paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, “Muhammed’in maratonda taşıdığı Filistin bayrağı en güzel hediyemiz oldu” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vodafone 39. İstanbul Maratonu’na katılan Filistinli atlet Muhammed El Kadı’yı Mabeyn Köşkü’nde kabul etti. Kabule ilişkin Twitter hesabında açıklamada bulunan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, attığı mesajla Kadı’yı tebrik etti. Türkçe ve İngilizce olarak paylaşılan mesajda Sözcü Kalın, “İstanbul Maratonu’na katılan herkesi ve hassaten Muhammed El Kadı’yı tebrik ediyorum. Muhammed’in maratonda taşıdığı Filistin bayrağı en güzel hediyemiz oldu. Türkiye-Filistin dostluğu her daim yaşayacak” ifadelerini kullandı.

Dünyanın her yerinde düzenlenen maratonlara katılarak yarışları Filistin bayrağıyla tamamlayan atlet Muhammed El Kadı, Ekim ayında Amerika Birleşik Devletleri’ne yaptığı vize başvurusunun reddedilmesi üzerine Chicago maratonuna katılamamıştı. Bunun üzerine Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın tarafından yine sosyal medya üzerinden İstanbul Maratonu’na davet edilmiş ve bu daveti kabul ederek, "12 Kasım 2017’de İstanbul Maratonu’nu Filistin ve Türk bayraklarını taşıyarak koşacağım” mesajını paylaşmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...