Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Yıldırım Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutunda

Düzenleyen:
Başbakan Yıldırım Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutunda

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım İstanbul'da iki günde iki sürpriz buluşma gerçekleştirdi. Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'ta bulunan Mabeyn Köşkü'nde, Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar ile görüşmüştü. Bugün de Başbakan Binali Yıldırım sürpriz bir şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutuna gelerek yaklaşık 1,5 saatlik bir görüşme gerçekleştirdi.

Başbakan Binali Yıldırım, bu sabah sürpriz bir şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutuna geldi. Saat 10:30 sularında Tuzla'daki konutundan çıkan Başbakan Yıldırım'ın Vahdettin Köşkü'ne geçmesi bekleniyordu. Ancak Başbakan Binali Yıldırım'ın konvoyu sürpriz bir şekilde Kısıklı'ya yöneldi. Başbakan Binali Yıldırım'ın makam aracı saat 11.00 sularında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konutuna girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım arasındaki görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü.

İKİ GÜNDE İKİ SÜRPRİZ GÖRÜŞME

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'ta bulunan Mabeyn Köşkü'nde, Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar ile görüşmüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bugünkü resmi programında Başbakan Binali Yıldırım ile bir görüşmesi yer almıyordu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...