HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bozdağ'dan ABD'ye Rıza Sarraf tepkisi

Düzenleyen: /
Bozdağ'dan ABD'ye Rıza Sarraf tepkisi
Bekir Bozdağ, ABD, Rıza Sarraf , Haber

GÜNDEM Haberleri

Rıza Sarraf davasıyla ilgili konuşan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "FETÖ'nün başarısız hukuk darbesi girişiminin ABD üzerinden Türkiye'ye karşı yürütülmesinden başka bir şey değildir." ifadelerini kullandı.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ABD'nin Rıza Sarraf  üzerinden oynadığı oyuna sert tepki gösterdi. Bozdağ, "FETÖ'nün başarısız hukuk darbesi girişiminin ABD üzerinden Türkiye'ye karşı yürütülmesinden başka bir şey değildir." diye konuştu.

"BU DAVA SİYASAL BİR DAVADIR"

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Son günlerde ABD'de devam eden bir dava da bizim ana gündemlerimizden biri haline ağırlıklı şekilde gelmeye başladı. O da nedir? O da şu Rıza Zarraf üzerinden yürütülen soruşturma ve açılan dava. Buradan çok net bir şekilde söylüyorum; bu dava siyasi bir davadır, hukuksal hiçbir altyapısı ve dayanağı yoktur. FETÖ terör örgütünün 17-25 Aralık sürecinde Türkiye'de yapmak isteyip de başaramadığı, başarısız hukuk darbesi girişiminin ABD üzerinden Türkiye'ye karşı yürütülmesinden başka bir şey değildir." şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...