Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FETÖ'den tutuklanan üsteğmene 6 yıl 3 ay hapis

Düzenleyen:
FETÖ'den tutuklanan üsteğmene 6 yıl 3 ay hapis

GÜNDEM Haberleri

Samsun'da polisin Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında örgütün gizli haberleşme ağı olan ByLock kullandığı tespit edilen üsteğmen yargılandığı mahkemece 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Jandarma Genel Komutanlığında üsteğmen olarak görev yaparken FETÖ/ PDY soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen ve örgütün gizli haberleşme ağı olan ByLock kullandığı tespit edilen Hüseyin G., memleketi Samsun'un Vezirköprü ilçesine gelince burada yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hüseyin G. hakkında "silahli terör örgütüne üye olmak" suçundan dava açıldı. Samsun 3. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen davanın son duruşmasına tutuklu bulunduğu Vezırköprü M Tipi Kapalı Cezaevinden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılan Hüseyin G. suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme heyeti Hüseyin G.'yi "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırarak tutukluluk halini göz önünde bulundurarak tahliyesine karar verdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...