HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bakan'dan Adil Öksüz açıklaması

Düzenleyen: /
Bakan'dan Adil Öksüz açıklaması
Adalet Bakanı, Abdulhamit Gül, Adil Öksüz, Haber

GÜNDEM Haberleri

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Adil Öksüz’ün Almanya’dan iltica talebinde bulunduğu ve kabul edildiği iddiasıyla ilgili bir bilgi olmadığını belirterek, “Haberlerde Almanya’da olduğunu duyduk. Bize iade edin, dedik. Mahkeme öyle karar verdi. Bizde istedik” dedi.

Adalet Bakanı Gül, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerine katıldıktan sonra komisyon çıkışında gazetecilerin FETÖ’nün hava kuvvetleri imamı firari Adil Öksüz ile ilgili sorularını cevapladı. "Adil Öksüz ile ilgili bilgi var mı?" sorusu üzerine Bakan Gül, "Onlarla ilgili gereken şeyleri yaptık. Müracaatları ettik. Basında çıkan haberler üzerine yakalama kararı gönderdik, daha önce de gönderdik. İade, yakalama kararları hepsini istedik" karşılığını verdi.

Adil Öksüz’ün Almanya’dan iltica talebinde bulunduğu ve kabul edildiği yönündeki iddialara ilişkin Gül, "Onunla ilgili bilgimiz yok. ’Haberlerde Almanya’da olduğunu duyduk, Bize iade edin’ dedik. Mahkeme öyle karar verdi. Bizde istedik" diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...