Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağrılılara müjdeyi verdi

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağrılılara müjdeyi verdi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı'da açıklamalarda bulunurken, vatandaşlara müjdeyi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı'da vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

İbrahim Çeçen Üniversitesi'ne tıp fakültesini de getireceğiz. Hastanemizde biraz gecikmeler oldu. Mart ayına kadar da hatanemizi bitireceğiz. Belediyeyi kime verdiğiniz belli. 3.5 yıldır alanlar şu Ağrı'ya ne hizmet verdiler? Arka sokaklar şuralar buralar bir hizmet gördük mü? Seçtiğiniz belediye başkanı nerede?

"SİZLERDEN RİCAM İYİ HAZIRLANMALIYIZ"

Emaneti kime veriyorsanız hesabı da ondan sormalısınız. Ama emaneti verdiğiniz kişi ortada yok. Mecburen kayyuma belediyeyi teslim ettik. Valimiz aynı zamanda kayyum olarak hizmeti sürdürüyor. Kalan 16 ayda da hizmet başarılı bir şekilde devam edecek. Sizlerden ricam 2019'un Mart'ına hep beraber iyi hazırlanmalıyız. 2019'un Kasım'ı bir reformdur. Bu reformu siyasi reform olarak sizlerle birlikte yapacağız. Mart ayında hastanenin bitmesinden bahsediyorum. Elimde şu anda projeleri ile her şeyi ile, bazen bilenler de konuşuyor bilmeyenler de konuşuyor. Bu ülkede hastane derseniz, biz geldik bu ülkede tüm halkımızı hastanelerle tanıştırdık.

"CUDİ'DE, GABAR'DA TERÖRİSTLERİ GÖMDÜK, GÖMÜYORUZ, GÖMECEĞİZ"

Biz tek millet olacağız. Bizde Türkçülük, Kürtçülük, Lazcılık, şuculuk, buculuk yok. Bizde sadece ve sadece tek millet var. Tek bayrak var. Rengi şehidimizin kanı. Vatanımızı bölmeye çalıştılar. Vatanımızı bölmeye çalışanlara da fırsat vermedik vermeyeceğiz. Tenrürek'ten tutun, Cudi'de, Gabar'a bütün teröristleri gömdük gömüyoruz ve gömeceğiz.

.

.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...