FETÖ şüphelisi eski kaymakam tutuklandı

Düzenleyen:
FETÖ şüphelisi eski kaymakam tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Alanya Kaymakamı Özdemir tutuklandı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince İstanbul'da gözaltına alınan firari eski Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Antalya'ya getirildi.

Sahte kimlik kullandığı belirlenen ve üzerinde çok sayıda cep telefonu hattı ele geçirilen Özdemir, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Özdemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

TANINMAMAK İÇİN SAKAL BIRAKTI, SAÇINI BOYATTI

Tanınmamak için sakal bırakan ve saçını boyatan Özdemir, sorgulanmak üzere Antalya’ya getirildi. İki hafta süren sorgunun ardından Özdemir, bugün Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Antalya Adliyesi’ne götürüldü.

FETÖ şüphelisi eski kaymakam tutuklandı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...