HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Samsun'da organize suç örgütüne operasyon: 21 gözaltı

Düzenleyen: /
Samsun'da organize suç örgütüne operasyon: 21 gözaltı
Samsun , Haber

GÜNDEM Haberleri

Samsun merkezli İstanbul ve Ankara'da organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda örgüt lideri ile birlikte toplam 21 kişi gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 ay süren çalışma sonucu saat 06.00 sıralarında Samsun merkezli İstanbul ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu 3 ilde 170 polisin katıldığı 39 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği operasyonda çete lideri olduğu ileri sürülen A.B. ile birlikte toplam 21 kişi "kasten yaralama, nitelikli yağma, senet tahsilatı, yasa dışı bahis oynatma, kumar için yer ve imkan sağlamak ve 6136 sayılı Kanun'a muhalefet" suçlarından yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...