Oğlunun ölüm haberini alan Berna Yılmaz gözyaşlarına boğuldu

Düzenleyen:
Oğlunun ölüm haberini alan Berna Yılmaz gözyaşlarına boğuldu

GÜNDEM Haberleri

Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz, oğullarının ölüm haberini İstanbul'a geldiklerinde aldı. Oğlunun ölüm haberini alan Berna Yılmaz, yakınlarına sarılıp gözyaşı döktü.

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz, Beykoz'daki evinde intihar etti. ABD'den İstanbul'a gelmekte olan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz, oğullarının ölüm haberini İstanbul'a indiklerinde Atatürk Havalimanında yakınlarından aldı.

Acı haberi alan Berna Yılmaz zor anlar yaşadı.

Yılmaz çifti, Berna Yılmaz'ın kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi için Amerika'ya gitmişti.

HAVALİMANINDA YAKINLARI TARAFINDAN KARŞILANDILAR

Oğullarının intihar ettiğinden habersiz olarak yola çıkan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz ise akşam saatlerinde ABD'den Türkiye'ye döndü. Türk Hava Yolları'nın Los Angeles'tan kalkan tarifeli uçağıyla saat 19.30'da Atatürk Havalimanı'na gelen Mesut Yılmaz ve eşini yakınları karşıladı.

HASTANEDE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Acı haberi yakınlarından alan Yılmaz çifti, oğullarının cenazesinin bulunduğu Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'ne geçti. Hastane bahçesinde yakınlarına sarılarak ağlayan Berna Yılmaz'ın bitkin hali objektiflere takıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...