Antika silahla canına kıydı! Mesut Yılmaz'ın oğul acısı...

Düzenleyen:
Antika silahla canına kıydı! Mesut Yılmaz'ın oğul acısı...

GÜNDEM Haberleri

ABD’de bulunan ve uçakla İstanbul’a gelen Mesut ve Berna Yılmaz çifti, acı haberi havaalanında aldı. Korumalar “İçeriye girdiğimizde kendisini şakağından vurulmuş hâlde bulduk” dedi.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz (38), İstanbul Beykoz Konakları’ndaki evinde dün sabah saatlerinde başından vurulmuş hâlde bulundu. İddiaya göre, oğul Yılmaz’ı kanlar içinde gören koruma durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yaptıkları incelemede şahsın öldüğünü belirledi. Savcılık konuyla ilgili soruşturma başlattı. Polis, ev ve çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Haberi duyan iş, sanat, siyaset dünyasından birçok isim, Yılmaz ailesinin Beykoz’daki evine geldi. Cenaze, Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Yapılan otopsi raporunda, Yılmaz’ın 1993’te babasına hediye edilen “toplu” denilen antika bir silahla intihar ettiği belirlendi. Cenaze, Beykoz’daki aile mezarlığında babaannesinin yanında toprağa verilecek. 

GEÇEN SENE DE FELÇ GEÇİRMİŞ

ABD’de olan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz, Los Angeles’ten THY’nin tarifeli uçağıyla İstanbul’a geldi. Çift acı haberi havalimanında aldı. Hayatını kaybeden Yılmaz’ın da geçen ay kısmi felç geçirdiği iddia edildi. İfade veren korumalar “Gece eve bıraktık, sabah tekrar geldik. Kapıyı çalmamıza rağmen açmadı. Bunun üzerine kendisine telefonla ulaşmaya çalıştık. Yine açmayınca şüphelenip çilingir çağırdık. İçeriye girdiğimizde kendisini şakağından vurulmuş hâlde bulduk. Silah başucundaydı” dedi.

İŞ HAYATI PARLAKTI

1979 doğumlu olan Yavuz Yılmaz, ABD’deki Georgetown Üniversitesi’nde eğitim aldı. Otel ve restoran işletmeciliği yaptı. Annesi ile geçen sene İstanbul Kent Üniversitesi’ni kurdu. Kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli şirketleri vardı. İki kardeş 3. havalimanında hafriyat işi de yapmıştı. Yavuz Yılmaz, 7 Haziran 2015'te yapılan seçimlerde CHP'den milletvekilliği için adı geçmiş ancak aday olmamıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...