Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gençler umut ışığı oluyor

Düzenleyen:
Gençler umut ışığı oluyor

GÜNDEM Haberleri

Hayatlarını tek başına sürdüren teyzelere destek olmak maksadıyla hazırladıkları proje hakkında bilgi veren Gençlik lideri Pınar Pehlivan “Yaşlılarımızın gönüllerini hoş etmeye çalışıyoruz” dedi.

Bilecik’in Bozüyük İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Bilecik Gençlik Merkezi iş birliğiyle gerçekleştirilen projeyle gençler teyzelere umut ışığı oluyor. Hayatlarını tek başına sürdüren teyzelere destek olmak amacıyla hazırlanan proje kapsamında gönüllü gençlerinde katıldığı ziyaretlerde 3 haneye konuk olundu. Gençlik lideri Pınar Pehlivan, projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bozüyük’te hayata geçirmeye gayret ettiğimiz bu proje kapsamında yaşlılarımızın gönüllerini hoş etmeye çalışıyoruz. Ziyaret ettiğimiz hanelerde teyzelerimizle muhabbet ederek dertlerini dinliyoruz. Kendilerinin hayat hikâyeleri dinledik, ihtiyaçlarını öğrendik. Onlara siz merak etmeyin biz yine geliriz sözleriyle umut olmaya çalışıyoruz" dedi. Bunun yanında Bozüyük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün yaşlı vatandaşlara yönelik projeleri de devam ediyor. Yardımseverlik değeri kapsamında gerçekleştirilen projeyle gençler yaşlıların eli ayağı oluyorlar. Salı günü pazar alışverişini yapan yaşlı teyze ve amcaları da unutmayan gönüllü gençler, poşetleri taşımakta zorlananların yardımına koşarak evlerine kadar onlara yardım ediyorlar. Bu projenin belirli aralıklarla devam edeceği bildirildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...