Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avrasya Tüneli'nde alarm!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Avrasya Tüneli'nde alarm!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Avrasya Tüneli polis kontrol noktasında ‘Dur’ ihtarına uymayan şüpheli araca polis ateş açtı. Açılan ateş sonrası araçta bulunanan, 47 suçtan sabıka kaydı bulunan ve 7 olaydan aranması olduğu öğrenilen sürücü Volkan T. hayatını kaybetti.

Olay, gece saat 00.35 sıralarında Yenikapı’da Avrasya Tüneli polis kontrol noktasında meydana geldi. Kontrol esnasında ‘Dur’ ihtarına uymayan şüpheli araç polisi alarma geçirdi. Aracı durdurmak için polis havaya uyarı ateşi açtı, araç durmayınca aracın tekelerine ateş açtı. Olay sırasında araçta bulunana 4 kişiden 2’si yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Fatih'te uygulama noktasında dur ihtarına uymayıp polis memurunun ayağını ezerek kaçmaya çalışan ve sürücüsü polis ekiplerince açılan ateş sonucu hayatını kaybeden otomobil incelemelerin ardından olay yerinden kaldırılırken, Avrasya Tüneli'nin girişi trafiğe açıldı.

Avrasya Tüneli Yenikapı girişinde bulunan uygulama noktasında polis ekiplerinin ihtarına uymayan ve güvenlik güçlerince ateş açılarak durdurulan otomobilin içi ve çevresinde Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma yapıldı. Polis, güvenlik şeridiyle çevrilen bölgede incelemelerini tamamlarken, otomobil olay mahalinden çekici ile kaldırıldı. Aracın yoldan kaldırılmasının ardından Avrasya Tüneli'nin girişi ulaşıma açıldı.

Olayda, 47 suçtan sabıka kaydı bulunan ve 7 olaydan aranması olduğu öğrenilen sürücü Volkan T. hayatını kaybetmiş, araçta bulunan biri kadın iki kişi de yaralanmıştı. Yaralılardan Mehmet Ç'nin hayati tehlikesinin olduğu, çeşitli suçlardan sabıka kaydı bulunan ve Volkan T'nin eşi olduğu öne sürülen kadının ise ayakta tedavi edildiği bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...