HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

PKK'nın korkulu rüyası mavi bereliler sınırda

Düzenleyen: /
PKK'nın korkulu rüyası mavi bereliler sınırda
Afrin, Mavi Bereliler, , Haber

GÜNDEM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetlerinde, karargahlara verilen emir kapsamında sınır birlikleri, Afrin operasyonuna yönelik en üst hazırlık seviyesine getirildi. Afrin ve Münbiç'i terörden süpürme harekatına katılacak komandolar uçaklarla Hatay'a sevk ediliyor. Bölgeye sevk edilen birlikler arasında TSK’nın gözde birliklerinden Kayseri Hava İndirme Tugayı ile Kırklareli 55. Mekanize Piyade Tugayı var. 2 altın madalyaya sahip olan tugay, aynı zamanda Türkiye tarihinde de ilk ve tek hava indirme harekatını gerçekleştiren birlik.

Türk Silahlı Kuvvetlerinde (TSK) karargahlara verilen emir kapsamında sınır birlikleri, olası Afrin operasyonuna yönelik en üst hazırlık seviyesine getirildi. Mehmetçik ise harekata başlamak için Ankara’dan emir bekliyor. Bir yandan da sınır birliklerine askeri sevkiyatlar devam ediyor. İstihbarat için bölge 24 saat insansız hava araçları ile izleniyor.

Türkiye için büyük bir tehdit haline gelen bölgeyi her yandan kuşatan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en gözde birliklerinden Kayseri Hava İndirme Tugayı bölgeye sevk edildi. Kayseri 1. Komando Tugayı (Hava İndirme Tugayı) PKK’nın korkulu rüyası.

PKK'nın korkulu rüyası mavi bereliler sınırda
1. Komando Tugayı veya bilinen adıyla Kayseri Hava İndirme Tugayı, Türk Kara Kuvvetlerinin en seçkin birlikleri arasında yer alıyor.

Yenişafak

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...