HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bakan İsmet Yılmaz: Kesinlikle ödev yok

Düzenleyen: /
Bakan İsmet Yılmaz: Kesinlikle ödev yok
İsmet Yılmaz, Sömestr, Haber

GÜNDEM Haberleri

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Eryaman Kooperatifler Birliği Ortaokulunda 2017 - 2018 eğitim öğretim yılı 1’inci dönem karne dağıtım törenine katıldı.

Yedinci sınıf öğrencilerine karnelerini dağıtan Yılmaz “Bu tatilin hakkını vermeleri, öncelikle iyi bir dinlenme, dinlenmenin yanında bol bol kitap okuma, ailesiyle birlikte şehrini, beldesini tanıma, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılma... Çünkü sportif, sosyal, kültürel faaliyetlerin çocuklarımızın sosyal gelişimlerine de katkısı olacağına inanıyoruz. ‘Beşikten mezara kadar eğitim’ diyoruz” şeklinde konuştu. Yılmaz, yarıyıl tatilinde öğrencilere ödev verilmeyeceğini belirterek “Ödev kesinlikle vermiyoruz, genelgeyi de gönderdik. Sadece öğretmenlerimizden evlatlarımıza bu tatil döneminde rehberlik yapmalarını, yönlendirici olmalarını istiyoruz. Öğretmenlerimizin ailelerle birlikte; hangi kitapları okumaları, hangi alanlarda etkinlik yaparsa o çocuğun daha iyi olacağına karar vermelerini istiyoruz. Dolayısıyla ödev yok” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...