YPG cephaneliğini 20 metreden vuran Türk pilot, dünya gündeminde

Düzenleyen:
YPG cephaneliğini 20 metreden vuran Türk pilot, dünya gündeminde

GÜNDEM Haberleri

Afrin’de görevli olan ve dağın altındaki terör örgütü YPG cephaneliğini vurmak için 20 metreye kadar inen Türk pilot dünya gündemine oturdu.

Afrin operasyonunda görevli pilot, dağın altındaki YPG cephaneliğini işaretleyip ölümü göze alıp 20 metreye kadar inerek füze ile imha etmesini tüm dünya konuşuyor.

LAZERLE İŞARETLEDİ

İncirlik'ten kalkan pilot, teröristlerin yuvalandığı Afrin'e geldi. Hedefi, tespit etti. Ama o yükseklikten vurması mümkün değildi. Şimşek hızıyla kararını verdi.

HAVACILIK TARİHİNE GEÇTİ

Bunların hepsini tam 30 saniye içinde gerçekleştirdi. Eşi benzeri görülmemiş sorti, dünya havacılık tarihine geçti. Yabancı medya, Türk pilotu manşetlerine çekti.

FÜZEYLE VURDU

Kahraman pilot, hayatını hiçe sayıp savaş uçağıyla dalışa geçti. Dere yatağına 20 metre kaldığında tünelin ağzına füzeyi gönderdi. Hainlerin cephaneliğini yerle bir etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...