Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eski öğretim görevlisi FETÖ/PDY soruşturmasında tutuklandı

Düzenleyen:
Eski öğretim görevlisi FETÖ/PDY soruşturmasında tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Kayseri'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kapatılan Melikşah Üniversitesinin eski öğretim görevlisi Aktürk tutuklandı.

Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında kapatılan Melikşah Üniversitesinin eski öğretim görevlisi Halit Aktürk tutuklandı.Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince daha önce gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan, KHK ile kapatılan Melikşah Üniversitesinin eski öğretim görevlisi Aktürk'ün ikametinden elde edilen dijital materyaller incelendi.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürülüğü ekiplerinin incelemesinde, örgütün şifreli haberleşme programları "ByLock" ve "EAGLE"ı kullanıldığı, "himmet" adı altında hesap listesi, örgütsel doküman ve video içerikleri gibi yeni delillerin tespit edilmesi üzerine Aktürk gözaltına alındı.Emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Aktürk, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...