Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: Bize saldıranlara Osmanlı tokadını atarız

Düzenleyen:
Erdoğan: Bize saldıranlara Osmanlı tokadını atarız

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Eskişehir 6. Olağan İl Kongresinde müjdeye doğru koşuyoruz dedi ve bize saldıranlara Osmanlı tokadını atarız dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu yolda inanarak yürüyoruz, müjdeye doğru koşuyoruz. Allah'ın izni ile zafer her an daha yakın" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları;

Sabah itibariyle 1595 terörist etkisiz hale getirildi. Gerekli olduğunda başta şahsım ve hep birlikte o yola gireriz. Mehmetimiz zaten yolda. Ne dediler düğüne gidiyoruz. Büyük bir mücadele... İnşallah fetih yakındır.  Bu yolda inanarak yürüyoruz, müjdeye doğru koşuyoruz. Allah'ın izni ile zafer her an daha yakın. Bu teröristler karşısında inançlı Mehmetimiz bu imanlı milletimizin dualarıyla zaferi kucaklayacak.

OSMANLI TOKADINI ATARIZ
Birileri Afrin'e gitmeyi lüks görebilir. Birileri oralarda barış rüzgarları estireceğini zannedebilir. Diyorum ki bize saldıranlara karşı biz Osmanlı tokadını atarız. O bana saldıracak o bize saldıracak. Kilis'te Hatay'da 100'e yakın kardeşimiz şehit olacak. Öbür yanağımı da uzatacağım gel buna da vur mu diyeceğiz.  Biz Osmanlı tokadını atarız. 

Aynı şeyi nerede yaptık? Cerablus'ta El Bab'da Rai'de yaptık. 3,5 milyon Suriyeli kardeşimizi kendi vatanlarına yollayacağız. Fırat Kalkanı'nda ne yaptıysa Afrin'de de bunu yapacağız. Fırat Kalkanı Harekatı'nda ne yaptıysak Afrin'de onu yapacağız.

2019 seçimleri ülkemiz için en kritik seçimlerinden biri olacak. Türkiye'nin 2019 kavşağını da başarıyla dönmekten başka şansı yoktur. Bu süreçte durma, duraksama, rehavete kapılma lüksümüz yok. Bizim yapacak daha çok işimiz var.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...