HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kapatılan İzmir Üniversitesi ve Fatih Koleji sahibi gözaltına alındı!

Düzenleyen: /
Kapatılan İzmir Üniversitesi ve Fatih Koleji sahibi gözaltına alındı!
KHK, İzmir Üniversitesi, Fatih Koleji, İsmail Selim Doğanata, FETÖ , Haber

GÜNDEM Haberleri

KHK ile kapatılan İzmir Üniversitesi ve Fatih Koleji sahibi İsmail Selim Doğanata'nın da aralarında bulunduğu 5 kişi FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

İzmir'de bulunan ve KHK ile kapatılan Fatih Koleji ve İzmir Üniversitesi'nin sahibi İsmail Selim Doğanata ile birlikte toplam 5 kişi FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
 
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla İzmir Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sabah saatlerinde FETÖ'nün üst mütevelli yapılanmasında bulunduğu öne sürülen iş adamlarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Habertürk'ten Neşet Dişkaya'nın haberine göre; operasyonda KHK ile kapatılan Fatih Koleji ve İzmir Üniversitesi'nin sahibi İsmail Selim Doğanata'nın aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı. Hakkında gözaltı kararı verilen 2 kişinin ise 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yurtdışına kaçtığı tespit edildi.
 
Zanlıların FETÖ ile bağlantısı olduğu belirtilen İZDİM (İzmir Kültürlerarası Diyalog Merkezi) adlı derneği finanse ettikleri öne sürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...