Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Maliyeti 10 milyon TL

Maliyeti 10 milyon TL

GÜNDEM Haberleri

Marmaraereğlisi Belediyesinin yeni hizmet binası, Türkiye’nin gündemine oturdu. Başkan Uyan “Yedi ülkeden 40 profesör geldi. Onlar da hayran kaldı” iddiasında bulundu.

Marmara Ereğlisi Belediyesinin 2015’de inşa edilmeye başlanan yeni binası, farklı mimarisiyle günlerdir tartışılıyor. Kaba inşaatı tamamlanan bina hakkındaki eleştirilere cevap veren Belediye Başkanı CHP’li İbrahim Uyan “İlçemiz, 3 medeniyete ev sahipliği yaptı. Dolayısıyla bina Osmanlı, Roma ve Bizans motiflerini taşıyor. Tarihî dokuya uygun, evrensel bir mimari dil ortaya konuldu. Projeyi belediyenin kendi mimarlarıyla yaptık. İşi bilen mimar ve mühendisler övgüyle bahsetti. Geçmişte ilçemize yaklaşık 7 ülkeden 40 profesör geldi. Onlar da hayran kaldı. Bittiğinde eleştirenlerin de çok beğeneceğine eminim” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...