HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Salih Müslim açıklaması

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Salih Müslim açıklaması
Cumhurbaşkanı Ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa, Haber

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da partisinin 6. olağan il kongresinde konuştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütü PYD/PKK’nın eski eş başkanı Müslüm'ün yakalanmasına ilişkin, "Temennimiz, Çekya inşallah bunu Türkiye'ye teslim eder ve hak tecelli eder" dedi.

Erdoğan "Görüyorsunuz PYD'nin başı yakalandı, temennimiz odur ki Çekya bu zatı bize teslim eder" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Siz bizi hiçbir zaman yolda yalnız koymadınız. 2002 kasımından bu yana hep beraber yürüdük. On binler şu anda burada. Önce çok anlamlı bir dönemde, sizlerle 6. olağan kongremizi yapıyoruz. Unutmayın, Afrin Harekatı'nın olduğu bir dönemde sizlerle bir aradayız. Bugün, öğlen civarı 2021 teröristi etkisiz hale getirdik. Ne dedik? Son terörist yok edilinceye kadar bu mücadelemiz devam edecektir. Anlaştık mı? Bu mücadeleyi sonuna kadar da sürdüreceğiz. Kararlıyız. Azimliyiz. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak dedik. Şu anda şehitlerimiz bizi takip ediyor. Bizler de zaten onları ölüler olarak kabul etmiyoruz. Onlar sevgili Peygamberimiz ile komşu. Beraberler.  Şu anda imansızlar karşımızda, inananlar üzerine gidiyor. Cuma günü askerimizin saf tutuşlarını gördünüz değil mi?

SALİH MÜSLİM'İN YAKALANMASI

- Şimdi görüyorsunuz PYD'nin başı yakalandı, temennimiz odur ki Çekya bu zatı bize teslim eder.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...