Afrin’de teröristler bu pozu verdikten sonra öldürüldü

Düzenleyen:
Afrin’de teröristler bu pozu verdikten sonra öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Afrin’de devam eden operasyondan dikkat çeken bilgiler gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan son fotoğrafta yer alan bu teröristlerin bu fotoğrafı çektirdikten kısa süre sonra ölü ele geçirildiği öğrenildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrin bölgesindeki teröristleri temizlemeye devam ediyor. Teröristlere ağır kayıplar verdiren Mehmetçik, şehit arkadaşlarının kanlarını da yerde bırakmıyor. PKK/YPG'li teröristler ise taraftarlarına ve Avrupa'ya şirin görünmek için her yolu deniyor. Geçen 28 Şubat'ta Afrin'in Şiye bölgesindeki Angela köyü kırsalında bir araya gelen 2'si kadın 5 PKK/ YPG'li terörist, fotoğraf çektirip, propaganda için kendi yayın organlarına gönderdi. Zeytin Dalı Harekatıyla ilgili her türlü bilgiyi değerlendiren istihbarat birimleri, fotoğraftaki teröristler Viyan Soran, Diran Sema, Hemidi Heseke, Serhat Selim ve Zagroz Rima'nın, bu fotoğrafı çektirdikten kısa süre sonra ölü ele geçirildiğini belirledi.

KANLARI YERDE KALMADI

Sabah'ın haberine göre; Racu beldesindeki Keltepe'de 1 Mart günü sisli ve yağmurlu havayı fırsat bilen teröristlerin, gizlendikleri tünellerden sızarak şehit ettiği 9 askerin kanları da yerde kalmadı. Öldürülen 100 kadar teröristten biri olan Mezlum Ziravik kod adlı Mehmud Şexo'yu örgüt yandaşları gömerken, aynı çatışmada ağır yaralanan kardeşi Reber Kobane kod adlı teröristin de öldüğü haberi geldi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...