Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK/YPG'li teröristler sivillerin Afrin'den çıkışını engellemeye çalışıyor! İşte o anlar

Düzenleyen:
PKK/YPG'li teröristler sivillerin Afrin'den çıkışını engellemeye çalışıyor! İşte o anlar

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütü sivillerin Afrin'den çıkışını hendeklerle engelliyor. TSK'ya ait İHA'lar, YPG/PKKlı teröristlerin, sivillerin Afrin kent merkezinden çıkmasını hendekle engellediği anları kaydetti. Sivillerin kazı yapan dozere engel olmak ve kenti terk edebilmek için teröristlere kafa tuttuğu görüldü.

 Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında kuşatılan Afrin’i terk etmek isteyen siviller teröristler tarafından engelleniyor. Zeytin Dalı Harekatı’nda kuşatılan Afrin’i terk etmek isteyen siviller, kendilerine engel olan teröristlere karşı direniyor. Teröristler, Afrin’den çıkmak isteyen sivillerin önünü keserek bölgeden ayrılmalarına engel olmaya çalışıyor. İnsansız Hava Aracı (İHA) ile kaydedilen ve TSK tarafından yayınlanan görüntülerde sivillerin oluşturduğu konvoyun teröristler tarafından önlerinin kesildiği görülüyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...