Erdoğan: Gücümüzün kaynağı bir asır öncesi gibi iman

Erdoğan: Gücümüzün  kaynağı bir asır öncesi gibi iman

GÜNDEM Haberleri

Bugün 18 Mart 2018... Yedi düveli Çanakkale Boğazı'nda sulara gömmemizin üzerinden tam 103 yıl geçti. Olağanüstülüklerin yaşandığı savaşta Osmanlı Devleti kesin zafer elde etti. O gün Çanakkale'nin geçilmezliği bütün dünyaya ispat edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümüyle ilgili bir mesaj paylaştı. Savaşta hayatını kaybedenleri yâd eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları dedi: Çanakkale Zaferi, dönemin en modern ordularını dize getiren, 'Çanakkale Geçilmez' sözünü tarihe nakşeden şanlı bir destandır. Terör örgütlerine ve arkalarındaki odaklara karşı yürüttüğümüz beka mücadelesinde, devlet olarak en büyük güç kaynağımız tıpkı bir asır öncesinde olduğu gibi yine milletimizin imanı, inancı, vatan ve bağımsızlık sevdasıdır. Gerek 15 Temmuz gecesi, gerek Afrin harekâtında milletimizin bütün fertlerinin seferber olması, Çanakkale ruhunun bu topraklarda ne kadar diri, ne kadar canlı olduğunu bir kere daha göstermiştir. Türkiye, bundan 103 sene önce birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yedi düvele Çanakkale’yi nasıl dar etmişse, bugün de terör örgütleri üzerinden uygulanmak istenen senaryoları bozacak güce sahiptir.

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...