Salih Müslim'den güldüren Afrin açıklaması

Düzenleyen:
Salih Müslim'den güldüren Afrin açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütü PYD'nin eski lideri teröristbaşı Salih Müslim, Afrin’deki gelişmelerle ilgili Twitter hesabından güldüren bir açıklama yayınladı.

Müslim mesajında, "Geri çekilmek savaşı kaybetmek anlamına gelmez. Kürt halkı soykırım planlayanlara karşı kendisini savunmaya ve mücadeleye devam edecek. Zafer Kuzey Suriye halklarının olacak" dedi. Müslim mesajını "Afrin yalnız değildir" etiketiyle paylaştı. 

KUYRUKLARINI KISTIRARAK KAÇTILAR

Bölge halkının, Mehmetçiğin Afrin'i kontrol altına almasıyla çok sevinçli oldukları, günlerdir Türk askerinin gelmesi için dua ettikleri haberleri kameralar tarafından kaydedilmişti. İlçenin terör örgütlerinin işgalindeyken halkın büyük sıkıntılar yaşadığını ve baskılar nedeniyle zor günler geçirdiklerini vurgulayan bölgede yaşayan halk, 3-4 gün önce teröristlerin bazı silahları araçlara yükleyerek kuyruklarını kıstırarak Münbiç ya da Cezire'ye kaçtıklarını aktardı.

TÜRKİYE İADESİNİ TALEP ETMİŞTİ
 
Müslim, 25 Şubat'ta Çekya'nın başkenti Prag'da gözaltına alınmış, kısa süre sonra serbest bırakılmıştı. Türkiye, Müslim'in iadesini talep etmişti.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin açıklamasına göre bu sabah saatlerinde Afrin şehir merkezinde TSK ve ÖSO güçleri kontrolü elde etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...