HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

KKTC Maliye Bakanı'ndan Çiftlik Bank ile ilgili iddialara sert cevap

Düzenleyen: /
KKTC Maliye Bakanı'ndan Çiftlik Bank ile ilgili iddialara sert cevap
KKTC, Serdar Denktaş, Çiftlik Bank, Mehmet Aydın, Haber

GÜNDEM Haberleri

KKTC Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Türkiye'de 80 bin kişiyi 511 milyon lira dolandırıp ortadan kaybolan Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın KKTC ile bir bağlantısının olmadığını söyledi.

"Adı geçen oyunla binlerce kişi dolandırılmış, bizimle ne ilgisi var?" diye soran Serdar Denktaş, medyada yer alan 'Çiftlik Bank KKTC'de kurulu şirket' haberlerine tepki gösterdi.

Çiftlik Bank adında bir tescilli şirketin olmadığını anlatan Denktaş, "Bu dolandırıcı bebenin KKTC ile ilişkilendirilmesini istemiyorum. KKTC'den de oyun oynayan varsa, onların sorunu. Devletin bu konuda bir sorumluluğu olamaz. İnternette oynanan bir dolandırıcılıkla" dedi.

İNCELEME YAPILIYOR

Öte yandan Suç Gelirlerinin Aklanmasını Önleme Kurulu'nun da, medyada çıkan haberler üzerine Çiftlik Bank'ı incelemeye aldığı öğrenildi. Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kurulu'nun bu yönde bir çalışma yaptığı ve ortaya çıkancak bulgulara göre hareket edeceği belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...