HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Son dakika! Afrin'de patlama: Şehit ve yaralılar var (Afrin patlama şehit yaralı sayısı, kimlikleri)

Düzenleyen: /
Son dakika! Afrin'de patlama: Şehit ve yaralılar var (Afrin patlama şehit yaralı sayısı, kimlikleri)
Afrin, Patlama, Afrin Şehit Sayısı, Afrin Yaralı Sayısı, Afrin Şehit Kimlikleri, Afrin Yaralı Kimlikleri, Haber

GÜNDEM Haberleri

Son dakika Afrin'de patlama haberi. Şehit ve yaralılar var... Zeytin Dalı Harekatı ile terör örgütlerinden arındırılan Suriye'nin Afrin merkezindeki arama tarama çalışması sırasında teröristlerin kaçarken tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit ve yaralı askerler bulunduğu bildirildi. Öte yandan Başbakan Binali Yıldırım, Afrin'de 3 şehidimizin olduğunu açıkladı.

Afrin'den son dakika patlama haberi geldi! Şehit ve yaralıların olduğu belirtildi. Sabah saatlerinde Afrin kent merkezinde mayın ve el yapımı patlayıcılara yönelik arama, tarama ve imha çalışması yürüten TSK birliklerinin faaliyeti sırasında teröristlerin tuzakladığı patlayıcı infilak etti. Patlamada, faaliyete katılan askerlerden şehit ve yaralananlar oldou. Yaralanan askerler, kentte bulunan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tedavi için Hatay Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı.

BAŞBAKAN: AFRİN'DEN 3 ŞEHİDİMİZ VAR

Ankara'da konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Zeytin Dalı Harekatı başarıyla tamamlandı. Şu anda temizlik yapılıyor. Maalesef Teröristler giderken sağı solu EYP ile her tarafı tuzaklamışlar. Bunların temizliğini yaparken kayıplarımızda oluyor. Bugün 3 şehidimiz var. EYP temizliği yaparken şehit oldular." dedi.

TSK'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

TSK:"Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 22 Mart 2018 tarihinde icra edilen arama tarama faaliyetleri esnasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda; üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...