HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Bir garip Çiftlik Bank hikâyesi' sürüyor! Parayı iade etti; ancak başı dertten kurtulmadı

Düzenleyen:
'Bir garip Çiftlik Bank hikâyesi' sürüyor! Parayı iade etti; ancak başı dertten kurtulmadı
Çiftlik Bank, Mehmet Aydın, Haber

GÜNDEM Haberleri

'Çiftlik Bank'tan aldığım 200 bin lirayı devlete iade etmek istiyorum' demişti ve parayı iade etti. Ancak başı hala dertten kurtulmadı.

Çiftlik Bank kurucuları, makine imalatçısı Fatih Yalçınkaya'ya ambalaj makinesi yaptırmış, parasını da peşin vermiş, sonra makineyi almadan ortadan kaybolmuştu.

Fatih Yalçınkaya, CNN TÜRK'te ''Bir garip Çiftlik Bank hikayesi'' başlığıyla yer alan haberde ''Çiftlik Bank'tan aldığım 200 bin lirayı devlete iade etmek istiyorum" demişti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, bu haberin ardından devreye girdi. Yalçınkaya, savcılığa ifade verdi ve parayı da iade etti. Ancak başı hala dertten kurtulmadı.

Konya'dan bir avukat, 143 bin 832 lira alacaklı olduğunu iddia etti. Konya 4. İcra Müdürlüğü kapısını çaldı, makineye haciz koyuldu.

Fatih Yalçınkaya ise bu olayın üzerine haczin bir an önce kaldırılmasını istedi. Parayı da Mehmetçik'e bağışlayacağını açıkladı.

Kaynak: CNN Türk

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...