Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akar: 3-5 köy kaldı, inşallah bugün yarın orası da bitecek

Düzenleyen:
Akar: 3-5 köy kaldı, inşallah bugün yarın orası da bitecek

GÜNDEM Haberleri

Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında konuşan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, ''3-5 köy kaldı, şu anda operasyonlar devam ediyor. İnşallah bugün yarın orası da bitecek.'' dedi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar: "En son terörist etkisiz hale  getirilinceye kadar bu iş olacak, diyoruz. Ölürsek şehit, kalırsak gazi, bunun  sonu yok. Bunu bütün arkadaşlarımız içselleştirdi. Bir bütün halinde bu mücadele  sürüyor. İnşallah bunu başarılı bir şekilde sonuçlandıracağız."
 
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar: "(Afrin'de bulunan yer altı  yapıları) Bu koruganlar teröristlerin yapacağı iş değil. Bir devlet aklı olmadan,  bir mühendislik hizmeti olmadan, bir projelendirme olmadan bunların tek başlarına  böyle bir şey yapmalarının imkan ve ihtimali yok."

Akar ayrıca Afrin'de bütün köylerin kontrol altına alındığını açıkladı...
 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...