ABD- Rusya restleşmesine Türkiye'den ilk tepki

Düzenleyen:
ABD- Rusya restleşmesine Türkiye'den ilk tepki

GÜNDEM Haberleri

ABD-Rusya restleşmesine Türkiye'den ilk tepki geldi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Sorunlar askeri yöntemle çözülemez" dedi.

Hükümet sözcüsü Bekir Bozdağ kritik açıklamalarda bulundu. ABD-Rusya restleşmesine Bozdağ, "Sorunlar askeri yöntemle çözülemez" diyerek tepki gösterdi.

Suriye'deki gelişmelere de değinen Bozdağ, "Biz Türkiye olarak daha ilk günden beri bölgedeki çatışmaların sona ermesini, sona erdirilmesini söyledik ve burada yaşanan sorunların askeri yöntemlerle çözülemeyeceğini, güvenlik tedbirleriyle nihai netice alınamayacağını hep söyledik. Burada siyasi çözümün son derece önemli olduğunu da söyledik." açıklamasını yaptı.

MİT'E YURT DIŞI OPERASYON YETKİSİ

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, MİT'e yurt dışı operasyon yetkisi verildiğini de duyurdu. Bozdağ, "Bu sadece Gabon'la veya Kosova'yla sınırlı bir şey değildir. Teröristlerin olduğu her yerde devam eden bir mücadeledir." şeklinde konuştu.

TÜRKİYE TERÖRİSTLERİN ENSESİNDE OLACAK

Bozdağ konuşmasına şöyle devam etti: "Terör varlığını sürdürdüğü müddetçe dünyanın her yerinde Türkiye Cumhuriyeti devleti, teröristlerin ensesinde olmaya devam edecektir."

KILIÇDAROĞLU'NA ÇAĞRI

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulunarak, "Eğer gerçekten ersen er gibi davran, gel cumhurbaşkanı adayı ol. Cumhurbaşkanı adaylığı seçim sürecinde er meydanında Sayın Cumhurbaşkanına rakip ol." dedi.

'GÜÇLÜ İKTİDAR' MESAJI

"Türkiye'de hem yerli hem yabancı sermaye için güvenli bir ekonomik ortam vardır" diyen Bozdağ, "Siyasi istikrar, güçlü iktidar vardır" diyerek güven verdi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...