Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli'nin erken seçim çıkışı doları anında etkiledi

Düzenleyen:
Bahçeli'nin erken seçim çıkışı doları anında etkiledi

GÜNDEM Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Erken seçim yapılmalı" deyip tarih verdi. Bahçeli'nin çıkışının ardından dolar fırladı.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçim sinyali üzerine Dolar/TL 4,11'i aştı ve TL  dolar karşısında yüzde 0,40 değer kaybına geriledi. Bugün 4,0740'a kadar gerileyen dolar kuru Bahçeli'nin açıklamasından önce 4,0863 seviyesindeydi.

Geçtiğimiz hafta yaşanan Amerika ile Çin ticaret savaşının yansımaları tüm dünyada etkili olmuştu. Dolar ve euro tarihi rekorları üst üste kırmıştı. Amerika'nın Suriye'ye yaptığı saldırının ardından dolarda yatay bir seyir olmuştu. Haftanın ilk iş gününde doların ateşi düşmüş ve 4.07'ler görülmüştü.
 
BAHÇELİ 'ERKEN SEÇİM' DEDİ, DOLAR VE EURO UÇTU!

BAHÇELİ'DEN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı hükümeti sistemi resmen hayata geçmeden malum odaklar tarafından devamlı yaralanmaktadır. Bu şartlarda Türkiye'nin 3 Kasım 2019'u beklemesi mümkün değildir. Teklifimiz şudur; 26 Ağustos 2018 Pazar günü Türk milletinin sandığa gidip Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçiminde düşmanlara gereken dersi vermesi en makul en mantıklı yoldur" dedi.


Bahçeli'nin erken seçim çıkışı doları anında etkiledi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...