Başbakan Yıldırım: "Seçimlerden sonra 2023 hedeflerine yönelik çalışmalar sürecek"

Düzenleyen:
Başbakan Yıldırım: "Seçimlerden sonra 2023 hedeflerine yönelik çalışmalar sürecek"

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, "Seçimlerin erkene alınması yönünde beklenti azalmadan arttı. Seçimlerden sonra 2023 hedeflerine yönelik çalışmalar sürecek. Son Başbakan olarak ülkemin geleceği benim şahsımın geleceğinden çok daha önemlidir" dedi.

Başbakan Yıldırım'ın açıklamasından satırbaşları:

*Bu süreç neden değişti diye merak edenler olabilir. Bildiğiniz gibi, 16 Nisan referandumuyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi anayasamızda yerini almıştır.

*Bazı maddeler hemen yürürlüğe girmiş, bazı maddelerin de seçimden sonra yürürlüğe girmesi öngörülmüştür.

*Vatandaşlarımız bu değişikliğin artık bir an önce yürürlüğe girmesi ve fiili durumun anayasayla uyumlu hale gelmesi için beklemekte ve ümit etmektedir.

*Sürecin bu şekilde devam etmesi, ülkemizin karşı karşıya bulunduğu jeopolitik ve güvenlik durumları da dahil olunca böyle bir karar alınma yoluna gidilmiştir.

*Seçimlerin erkene alınması yönünde beklenti azalmadan arttı. Seçimlerden sonra 2023 hedeflerine yönelik çalışmalar sürecek. Son Başbakan olarak ülkemin geleceği benim şahsımın geleceğinden çok daha önemlidir

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...