Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ve Türkiye doğruladı! Terör elebaşı Sakarya'da yalandı

Düzenleyen:
Ve Türkiye doğruladı! Terör elebaşı Sakarya'da yalandı

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanlığı, New York Times'ın dünya gündemine taşıdığı DAEŞ liderlerinden İsmail Elvan el Tavi'nin Sakarya'da yakalanıp Irak'a iade edildiği haberini doğruladı.

Dışişleri Bakanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:

"Türkiye, DAEŞ’e karşı mücadelede tüm ulusal imkânlarını seferber etmektedir. Uluslararası alanda tesis edilen işbirliğinin önemli sonuçlar verdiğini memnuniyetle kaydediyoruz.

New York Times’da 9 Mayıs tarihinde yayınlanan haberde bahsi geçen operasyon, İsmail Alwaan al-Ithawi adlı üst düzey DAEŞ mensubunun istihbarat ve emniyet birimlerimiz tarafından düzenlenen operasyon sonucunda Sakarya’da yakalanması ve Irak’a sınır dışı edilmesiyle başlamıştır.

Ortaya çıkan başarıda Türkiye’nin de katkısının bulunması bizim için önemlidir. Türkiye, Amerika, Irak ve diğer ülkelerle işbirliği içerisinde, DAEŞ’e karşı mücadeleyi sürdürecektir."

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...