Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu tür tehditler bizi yoldan alıkoyamaz

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu tür tehditler bizi yoldan alıkoyamaz

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balkanlar ziyaretinde suikast iddiasına ilişkin, "MİT'ten bu haber bana ulaştı, ulaştığı için buradayım. Bu tür tehditler bizi yoldan alıkoyamaz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegovic ile bir araya geldi. 

Erdoğan ile İzzetbegovic, baş başa ve heyetlerarası görüşmelerin ardından basın toplantısı düzenledi.

"ÜLKEMİZİN HİÇBİR GİZLİ GÜNDEMİ YOKTUR"

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Ülkemizin Bosna Hersek'in refahı, birliği ve ekonomik kalkınması dışında hiçbir gizli gündemi yoktur, asla da olmamıştır." dedi.

"FETÖ İLE MÜCADELEDE HER TÜRLÜ İŞ BİRLİĞİNE AÇIĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün toplumun her alanına kollarını dolamış, bir ahtapot gibi varlığını sürdürmeye çalıştığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Bu alandaki mücadele ise büyük çaba gerektiriyor. FETÖ'nün Bosna Hersek'teki yapılanmasının da karşılıklı çabalarla kısa zamanda sonlandırılmasını bekliyoruz. Bu konuda her türlü iş birliğine açığız." 

"BU TÜR TEHDİTLER BİZİ YOLDAN ALIKOYAMAZ"

Erdoğan, Balkanlar ziyaretinde suikast iddiasına ilişkin, "MİT'ten bu haber bana ulaştı, ulaştığı için buradayım. Bu tür tehditler bizi yoldan alıkoyamaz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"Avrupa'nın değişik yerlerinden gelen binlerce insan, burada eğer görüşmek, buluşmak istediği bir liderle görüşemezse, buluşamazsa benim için doğru bir şey olmaz. Biz kendileriyle burada buluşacağız. Planımız çok farklı bir plandır. Yolumuza çıktığımız zaman yılmadan devam ederiz, 15 Temmuz'daki gibi."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...