HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bahçeli: Erdoğan yüksek oyla seçilecek

Düzenleyen: /
Bahçeli: Erdoğan yüksek oyla seçilecek
Bahçeli, Mhp, Haber

GÜNDEM Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milletvekili aday listelerinin açıklanmasından sonra Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Seçiminin 2.tura kalacağına dair iddiaları için, “Allah’ın izniyle bu iş Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek bir oyla seçilmesiyle ilk turda biter. Cumhur İttifakı Meclis çoğunluğunu kaybedermiş, bu iddia sahiplerinin ya ruh sağlıklarında, ya da zeka seviyelerinde ağır bir sorun vardır” dedi.

Mesajında “Kürt kökenli kardeşlerim bizim her şeyimizdir, ayrımız gayrımız yoktur, aramıza hendek kazmayı planlayanlar casuslar, terörizmin piyonlarıdır” diyen MHP lideri şu ifadeleri kullandı: “İkide bir, takılmış plak gibi, Kürtlerin oyları MHP’den dolayı oraya buraya kayar diyerek kirli ihbar ve ilanda bulunan kripto ajanlar, mankurt soysuzlar gazete ve televizyonlara yerleşmiş saatli bombadır. Bunlar, hain bir projenin figüran ve maşalarıdır. Artık maskeler düşmüştür.

Kürt kökenli kardeşlerim MHP’ye karşı falan değillerdir. Karşı olanlar PKK’lılardır, PYD/YPG sevdalılarıdır. Kürt terörist olmaz, teröriste Kürt denmez, denemez. MHP’yi Kürt düşmanı göstermek, Kürt kökenli kardeşlerimi MHP’ye karşı kışkırtıp bozgunculuğa ve vurgunculuğa heves etmek tek kelimeyle şerefsizliktir. Aynı zamanda vatana, bayrağa, millet ve bin yıllık birikim ve kaynaşmaya çok ağır bir ihanettir.
Diyorlar ki, ‘MHP’ye Kürtler oy vermez. Sayın Erdoğan bu nedenle oy kaybediyor.’ Bu çevreler, Cumhur İttifakı’na çomak sokmak için deve olsalar iğne deliğinden geçecekler. Hele bir Gürgan Hacır, hele bir Nevzat Çiçek ve türevleri var ki, sanırsınız fitne geçit merasimi yapıyor!”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...