HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

AK Parti'den istifa etti, bağımsız aday oldu

Düzenleyen: /
AK Parti'den istifa etti, bağımsız aday oldu
Denizli, Ak Parti, İstifa, Haber

GÜNDEM Haberleri

Denizli'de geçen 7 Kasım milletvekili seçimlerinde AK Parti'den 6'ncı sırada milletvekili adayı olan, 24 Haziran için de aday adaylığını koyan Emin Okkaya, aday gösterilmeyince istifa edip bağımsız milletvekili adayı oldu.

Veteriner Hekim Emin Okkaya, Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi'nde düzenlediği toplantıda 26 yıl devlet hizmetinde çalıştığını, tarım ve hayvancılık konusunda birçok hizmet ve projelere imza attığını belirterek, AK Parti'den 24. 25. ve 26. dönemlerde milletvekili aday adayı olduğunu, 25. ve 26. dönemlerde milletvekili olarak 6'ncı sıradan aday gösterildiğini ancak seçilemediğini, 27'nci dönem için de göreve talip olsa da liste dışı kaldığını anlattı.

Okkaya, "Yepyeni temiz bir sayfa açarak, politikanın korkularından sıyrılmış, halkıyla birlikte demokrasinin güzelliğiyle, insanların dertlerini, tasalarını yaşamak, vatana millete bugüne kadar olduğunu gibi menfaat gözetmeksizin hizmet vermek için bağımsız milletvekili adayı oldum. Siyasi yaşantım içinde yüz kızartıcı, karalayıcı suç ve ceza almadım, suç işlemedim, örnek bir vekil olmak için aday oldum" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...