HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görünce gözyaşlarını tutamadı

Düzenleyen: /
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görünce gözyaşlarını tutamadı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haber

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Saraçhane'deki binasını ziyaret etti.

Cuma namazını Süleymaniye Camisi'nde kılan Erdoğan, daha sonra İBB'ye geldi.  Erdoğan'a belediye çıkışında vatandaşlar yoğun  sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan, vatandaşların yanına giderek onlarla bir  süre sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB'den çıktığı sırada yanı gelen bir genç kızın çok heyecanlandığı ve gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Genç kız daha sonra yanına gelen annesi ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İBB Başkanı Uysal ile bir süre sohbet etti. Erdoğan daha sonra çevrede toplanan vatandaşlarla sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra buradan ayrıldı.

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklama yapan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinde eski günlerini yad ettiğini,  eski dostlarıyla karşılaştığını söyledi.

Uysal, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yeni dönemi de konuştuklarını,  Atatürk Havalimanı'nın yerine yapılması planlanan park projesinden dolayı  kendisine müteşekkir olduklarını ifade ederek, "İstanbullu olarak kendisine  müteşekkiriz. Seçim beyannamesinde sadece İstanbul'a değil, bütün Türkiye'ye  millet bahçeleri projeleri başlatıldı. Bizim için en büyük sevinç kaynağı,  Atatürk Havalimanı'nın millet bahçesi olarak tamamının park olarak ayrılması, bu  İstanbulluları, hepimizi çok mutlu etti. Öncesinden zaten bizden bilgileri talep  edilmişti, İstanbul'un diğer yerlerinde de park nerelerde açılabilir onları da  arz etmiştik." diye konuştu.

Ziyarette, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, TBMM Başkanı İsmail Kahraman,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK  Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram  Şenocak ve milletvekilleri de eşlik etti.
 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...