Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan polis memurlarına müjde

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan polis memurlarına müjde

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da polis teşkilatı ile iftarda buluştu. Polis memurlarına yönelik düzenlemelere değinen Erdoğan, "Polislerimiz emeklilik ek göstergelerinde 3 bin 600’e çıkarıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, polis teşkilatı ile iftarda bir araya geldi. Yeni dönemde polis memurlarına yönelik düzenlemelere değinen Cumhurbaşkanı, "Polislerimiz emeklilik ek göstergelerinde 3 bin 600’e çıkarıyoruz. Böylece ülkemiz için fedakarca görev yapan polislerimizi verdikleri emeğin karşılığında emekliliklerinde almalarını sağlıyoruz. Yüksek öğrenim mezunlarında emekli olduklarında alacağı maaşlarda yüzde 21 civarında artışa gitmiş oluyoruz. 25 hizmet yılı üzerinden hesaplandığı zaman net 533 liralık emekli ikramiyelerinde 17 bin liralık bir artış meydana geliyor" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...