HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kafe ziyareti

Düzenleyen: /
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kafe ziyareti
Erdoğan, Cumhurbaşkanı, Haber

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı iftar programının ardından havaalanına giderken yol güzergahında bulunan kafeye uğradı.

Burada  vatandaşlarla sohbet eden ve çocukları kucağına alarak seven Erdoğan, bazı vatandaşların da telefonla aradığı yakınları ile görüştü.

Daha sonra pastaneden ayrılan Erdoğan, dışarıda kendisini bekleyen  vatandaşlara otobüsten seslendi. Gösterdikleri ilgiden dolayı tüm vatandaşlara  teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu

"İnanıyorum ki 24 Haziran'da sizler adeta yeniden bir Kuvayımilliye  ruhuyla tarih yazacaksınız. Buna olan imanım, buna olan güvenim sonsuz.  Kuvayımilliye ruhunun adımlarının atıldığı bu yerde yeni bir destanı sizinle  yazmak bana farklı bir güven, farklı bir inanç veriyor. Cumhurbaşkanınız olarak  inşallah 24 Haziran'dan sonra sizlerle bu yolculuğu farklı bir şekilde devam  ettirmek istiyorum. Onun için de 'durmak yok yola devam' diyorum. Şimdiden  Ramazan Bayramı'nızı tebrik ediyorum. Rabbim çift bayramı kutlamayı bizlere nasip  etsin diyorum."

Erdoğan, daha sonra AK Parti Altıeylül İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret  etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...