Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meral Akşener'den Muharrem İnce'ye olay gönderme: 'Erdoğan kazanır'

Düzenleyen:
Meral Akşener'den Muharrem İnce'ye olay gönderme: 'Erdoğan kazanır'

GÜNDEM Haberleri

İYİ Parti lideri Meral Akşener, ikinci tura CHP'nin adayı Muharrem İnce'nin kalması durumunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazanacağını belirtti.

İYİ Parti lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, verdiği röportajda CHP'nin adayı Muharrem İnce'ye göndermede bulundu.

İkinci tura CHP'nin adayı Muharrem İnce'nin kalması durumunda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kazanacağını vurgulayan Akşener, "Sayın İnce'nin ikinci turda alacağı oy, biz kendisini desteklesek de Erdoğan'ı geçemiyor." şeklinde konuştu.

"ANKETLER 'İNCE KAYBEDER' DİYOR"

Kamuoyu araştırma şirketlerinin neredeyse tamamı, ikinci tura Sayın İnce kalırsa Erdoğan'ın farkla kazanacağını görüyor. Kendisi de bunu bildiği için benim üzerimde bir karartma uyguluyor.

"DEMİRTAŞ TAHLİYE EDİLMELİ"

Sayın Selahattin Demirtaş konusunda tavrımı net olarak açıkladım. Kendisi hükümlü değil sanıktır. Cumhurbaşkanı adayı olarak eşit şekilde yarışma hakkı tanınmalıdır. Beraat ettiği takdirde geri dönülmez sonuçlar oluşturacağı düşüncesindeyim."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...