TSK: 18 terörist etkisiz hâle getirildi

Düzenleyen:
TSK: 18 terörist etkisiz hâle getirildi

GÜNDEM Haberleri

TSK, Irak'ın kuzeyindeki operasyonlarda 18 teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu. Genelkurmay Başkanlığı ayrıca Kandil ve Sincar'da 12 terörist hedefin imha edildiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada sınır ötesi terörle mücadele operasyonlarına ilişkin bilgi paylaşımında bulunuldu. Açıklamada, Irak'ın kuzeyinde son bir haftada 18 teröristin etkisiz hâle getirildiği aktarıldı. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ayrıca, Kandil ve Sincar'da 12 terörist hedefin imha edildiğini bildirdi. Yanı sıra terörle mücadele operasyonlarının kararlılıkla süreceği vurgulandı.

TSK'nın açıklaması şöyle:

"01-08 Haziran 2018 tarihleri arasında Irak kuzeyindeki bölücü terör örgütü hedeflerine yönelik düzenlenen hava harekâtlarında 18 teröristin daha etkisiz hâle getirildiği tespit edilmiştir. Bu harekâtlar neticesinde etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 34’e ulaşmıştır."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...