TSK: 9 terörist daha etkisiz hâle getirildi

Düzenleyen:
TSK: 9 terörist daha etkisiz hâle getirildi

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Zap, Avaşin-Basyan ile Hakkâri Çukurca'da gerçekleştirilen hava harekâtında 9 teröristin etkisiz hâle getirildiği ifade edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), yurt içi ve yurt dışı terörle mücadele operasyonlarına ilişkin bilgi paylaşımında bulundu. 9 teröristin daha etkisiz hâle getirildiği ifade edilen açıklamada terörle mücadelenin kararlılıkla süreceği aktarıldı. 

TSK'nın açıklaması şöyle:

"Irak'ın kuzeyindeki Zap, Avaşin-Basyan ve Hakkâri/Çukurca bölgelerine, 16 Haziran 2018’de düzenlenen hava harekâtı neticesinde, bölücü terör örgütü tarafından sığınak, silah mevzii ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edilmiş, silahlı 9 terörist etkisiz hâle getirilmiştir."

TSK sabah saatlerinde yaptığı açıklamada, Kandil'e yönelik hava harekâtında 35 teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurmuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...