Cumhurbaşkanı Erdoğan hayranı kadının sözleri sosyal medyayı salladı

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan hayranı kadının sözleri sosyal medyayı salladı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayranı olduğunu söyleyen kadının söyledikleri ve söyleşi sırasında yaptıkları sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu.

24 Haziran'daki seçimlere sayılı günler kala halkla yapılan röportajlar sosyal medyanın gündeminde. Bunlardan en dikkat çekici olanı Bursa'da gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayranı olduğunu söyleyen bir kadın söyledikleri ve söyleşi sırasında yaptıklarıyla sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu. Erdoğan'a hayran olduğunu söyleyen kadının "Yaşa Tayyip aşkım benim, yerim" sözleri sosyal medyada gündem oldu.

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleriyle ilgili sosyal medyanın dikkatini çeken röportajların sonuncusu Bursa'da kaydedildi. EnBursa'nın yaptığı sokak röprotajında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayranı olduğunu söyleyen bir kadın söyledikleri ve söyleşi sırasında yaptıklarıyla sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu. Erdoğan'a olan sevgisini "Onun iki elini öperim, yanaklarını öperim, onu yerim ben." sözleriyle anlatan kadın, röportaj sırasında yoldan geçen bir vatandaşla da tartışma içerisine girdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...