Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmetçik, Hakurk'a Türk bayrağı dikti

Düzenleyen:
Mehmetçik, Hakurk'a Türk bayrağı dikti

GÜNDEM Haberleri

Kandil'e yönelik devam eden operasyondan son dakika haberi geldi. Kuzey Irak'ta dağları teröristlere mezar eden Mehmetçik, Hakurk'ta güvenliği sağlayarak bölgeye Türk bayrağını dikti.

Kandil operasyonu kapsamında Kuzey Irak'ta adım adım ilerleyen Mehmetçik, Türkiye sınırından 40 kilometre içeriye girdi. PKK elebaşıları toplantı halindeyken vuruldu.

Mehmetçik, PKK için önem arz eden ve Türkiye'ye sızmaların yapıldığı Bradost ve Barazgir'de de kontrolü ele aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kandil'de toplantı halindeki teröristler vuruldu" açıklaması yaparken, PKK elebaşlarının bir araya gelerek toplantı yaptıkları 400 kişi kapasiteli Surede Kampı'ndaki barınağın akıllı mühimmatla vurulduğu ortaya çıktı.

 MEHMETÇİK BAYRAĞI DİKTİ
 
Kandil'e açılan bölgelerde kalıcı üsler kuran Mehmetçik Hakurk Vadisini tamamen teröristlerden temizledi. Bölgede kalıcı üs ve gözetleme alanları oluşturuldu ve alana Türk bayrağı dikildi. (Sabah)

Mehmetçik, Hakurk'a Türk bayrağı dikti

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...