Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meral Akşener fena yakalandı! Bu kadarına pes...

Düzenleyen:
Meral Akşener fena yakalandı! Bu kadarına pes...

GÜNDEM Haberleri

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık bugünkü yazısında İYİ Parti Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener'in vaatlerine değindi. Akşener'in söylemlerinin FETÖ ile örtüştüğünü ifade eden Özışık, Akşener'in yalanlarını bir bir sıraladı. İşte o yazı...

"Ben boşuna, "Ülkeyi bunlara teslim etmektense, yılanlarla dolu bir çukura atmak daha hayırlı olur" demiyorum arkadaş! Buyurun size Meral Akşener! 'Bana, vereceğim paralar için kaynak soruyorlar. Hemen söyleyeyim: Bakan çocuklarını o arabalardan indireceğim. Koydun mu cebine 8 milyar TL? Suriyelilere harcanan para ne kadar? 150 milyar TL koy cebine. Millî İstihbarat Teşkilatı'nın 2,3 milyar TL bütçesi var. TİKA'nın bütçesi ise 36 milyar TL' diyor hanımefendi! Sırasıyla gidelim!"

"BAKAN ÇOCUKLARINA ARABA YALANI"

"Bakan çocuklarına devlet tarafından verilen arabalar gerçekten var mı? Şahsen en az on tane bakan çocuğunun şahsi araçlarına bindiğini biliyorum ve birinin altında devletin tahsis ettiği araca rastlamadım. Verilmiş araç olabilir mi? 'Yok, verilmemiştir' diyemem. Verilmiştir belki de ama ben rastlamadım. Belki bu konuda bana inanmayabilirsiniz. Açıp Sözcü’nün, 'Bakan çocukları hangi arabaları kullanıyor' haberine bir göz atın. Hepsinin kendi araçlarını kullandığına dair haberi bu gazetede görecekseniz. Ha, devlette savurganlık yok mu? Vardır elbette, hiç olmadığını söylemek vicdansızlık olur. Ancak bakan çocuklarına tahsis edilen araçların maliyetinin 8 milyar TL olduğunu iddia edebilmek için izandan, vicdandan ve haysiyetten zerre kadar nasiplenmemiş olmak gerekiyor. 

"SURİYELİLER İÇİN DE YALAN SÖYLÜYOR"

"Bir başka yalanı da şu: Suriyeliler için devletin 150 milyar lira harcadığını söylüyor. Halbuki bundan bir süre önce Cumhurbaşkanı Erdoğan belgeleriyle birlikte açıkladı. Halkın kendi arasında yaptığı bağışlarla birlikte, bugüne kadar harcanan toplam para 84 milyar lira… Ama o iki katını söylüyor. Söylüyor çünkü sokaktaki Suriyelileri, halkın hedefi hâline getirip linç ettirmek istiyor!.. Hadi bunları bir kenara bırakalım."

"TİKA'DAN TOKAT GİBİ CEVAP"

"TİKA'nın bütçesinin 36 milyar lira olduğunu söylüyor. Bundan 15 gün önce TİKA'nın bütçesinin 4 milyar TL olduğunu söyleyen kendisiydi. 4 milyarın üzerine 15 günde 32 milyar lira koydu. Seçime kadar bu rakamı kaça çıkaracak Allah bilir! Kaldı ki, TİKA Başkanı çıktı, 'Bizim bütçemiz 650 milyon liradır' diyerek resmî belgeleri ortaya koydu ama buna rağmen yalan söylemeye devam ediyor. "

"DEHŞET VERİCİ MİT PLANI"

"Ve en dehşet verici olanı… MİT'in bütçesinden kıstığı paraları halka dağıtacağını söylüyor.  Dinlerken kanım dondu vallahi! Sanki bu ülkenin Cumhurbaşkanı adayı değil de bir Yunan generali konuşuyor. Sanki bir Türk değil de İngiliz İşgal Kuvvetleri Komutanı konuşuyor!.. Sorarım size… Bu ülkede TİKA ile derdi olan, TİKA'yı kapatmak için planlar yapan kimdi?  FETÖ Terör Örgütü değil mi? Peki bu ülkede MİT'le, Hakan Fidan'la en çok uğraşanlar kimdi? Hakan Fidan'ı gözaltına alıp sorgulamaya, "O bir İran ajanıdır" diyerek hedef tahtasına koymaya çalışan kimdi? Yine FETÖ Terör Örgütü!.." 

"VAATLER FETÖ İLE ÖRTÜŞÜYOR"

"Bir Cumhurbaşkanı adayının, yapmayı taahhüt ettiği vaatlerin tamamı nasıl olur da FETÖ Terör Örgütü’nün istekleriyle örtüşür, söyler misiniz? 'Bu seçimler 15 Temmuz darbe girişimine karşı durmaktan daha önemlidir' diye boşuna söylemiyorum ben… 15 Temmuz’da kurtardığımız bu ülkeyi, seçim sandıklarında FETÖ’ye teslim etmek üzere olanlarla bir aradayız! Hangisini sayayım kardeşim? Meral Akşener TİKA’yı, MİT’i, TRT’yi kapatıyor. Muharrem İnce deseniz, FETÖ'nün düşman bellediği TSK'daki şerefli komutanların apoletlerini söküyor."

"GERİYE NE KALDI?"

"Emniyet deseniz, onlara zaten 'Tayyip'in köpekleri' diye hakaret ediyorlar. Eeee? Geriye ne kaldı? Hayır yani, bu 'yıkım ekibi'nin bir ihanet çetesi gibi çalıştığını anlamamız için daha ne kadar emare görmemiz gerekiyor? HDP ve PKK ile iş birliği hâlindeler mi? Evet... DHKP-C ile dirsek temasları var mı? Evet... Avrupa Birliği'ne bağlı Büyükelçilere, 'Erdoğan'ı yargılayacağız' diye söz veriyorlar mı? Evet... Darbe yapanlara 'Ana kuzuları', darbeyi engelleyen sivillere, 'Katil' diyorlar mı? Evet... Ülkeyi ayağa kaldıran bütün büyük projeleri durduracaklarını söylüyorlar mı? Evet... Daha ne kaldı geriye arkadaşım, daha ne kaldı?"

"GELİR GELMEZ ÜLKEYİ SATIŞA ÇIKARACAKLAR"

"Bildiğin, 'Gelir gelmez bu ülkeyi satışa çıkaracağız' diyorlar. Üstelik bunu, vatan satma konusunda pek mahir olan 'FETÖ'cü pazarlamacılar' eliyle yapacaklarını açık açık söylüyorlar, anlamıyor musun? 'Çocukların kumbaralarını bile boşaltıp savuracağız' demedikleri kaldı bir tek... Yani bunların gerçek yüzünü görebilmen için gökten vahiy inmesini mi bekliyorsun be kardeşim? Erdoğan nefreti seni bu kadar mı kör etti Allah aşkına?"

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...