Alibeyköy Barajı'na serinlemek için giren çocuklar öldü

Düzenleyen:
Alibeyköy Barajı'na serinlemek için giren çocuklar öldü

GÜNDEM Haberleri

Tüm Türkiye, Ağrı'da kaybolan Leyla Aydemir'i konuşurken; bugün baraja giren çocuklardan acı haber geldi. Alibeyköy barajında serinlemek için suya giren üç çocuktan ikisi kaybolmuştu. Son dakika gelen habere göre iki çocuğun cesedine ulaşıldı. Hastaneye kaldırılan diğer çocuğun da hayatını kaybettiği öğrenildi

Alibeyköy barajında serinlemek için suya giren üç çocuktan ikisi kayboldu. 

Edinilen bilgilere göre olay 12.00 sıralarında Alibeyköy barajında meydana geldi. Serinlemek için baraja giren üç çocuktan Şefik Yanak ve Mustafa Altan suda kayboldu. Nurullah Yanak ise vatandaşlar tarafından güçlükle kıyıya çıkartıldı. 

İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından yapılan çocuk, hastaneye kaldırıldı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. 

Kaybolan çocukların yakınları da arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere baraja geldi. Ekipler, sinir krizi geçiren aileyi sakinleştirmekte güçlük çekti. İtfaiye ekiplerinin barajda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

KÖTÜ HABER SAATLER SONRA GELDİ

Arama çalışmalarının ardından saatler sonra iki çocuğun cesedine ulaşıldığı bilgisi geldi. Bu haberin ardından hastaneye kaldırılan çocuğun da hayatını kaybettiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...