HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu oyunu kullandı

Düzenleyen: /
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu oyunu kullandı
Kılıçdaroğlu, Chp, Haber

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, oyunu, eşi Selvi ve oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ile Ankara'da kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimde görevi dışında hiç kimsenin başka bir iş yapmasını istemediklerini belirterek "Sandıktaki arkadaşlarımız, görevlerini yaptıkları sürece demokrasi konusunda da bir kaygımız, tasamız olmayacaktır." dedi.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullanmak üzere saat 11.15'te Çukurambar Arjantin İlkokuluna geldi.

Okul bahçesinin girişinde vatandaşların alkışlarıyla karşılanan Kılıçdaroğlu, oyunu, eşi Selvi ve oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ile 4173 numaralı sandıkta kullandı.

Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, "Yorucu bir maratondan sonra hep birlikte sandığa gidiyoruz, oyumuzu kullanıyoruz. Eşim, ben ve oğlum az önce oylarımızı kullandık." diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...