HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Abdullah Gül oyunu kullandı

Düzenleyen: /
Abdullah Gül oyunu kullandı
Abdullah Gül, Seçim, Haber

GÜNDEM Haberleri

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için oyunu kullanmak üzere üzere İstanbul Çubuklu'daki Şehit İsmail Kefal İlkokulu'na eşi ile birlikte geldi.

İsmi Millet İttifakı'nın ve son dönemde Saadet Partisi'nin adayı olması yönünde öne çıkan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, oyunu İstanbul'da kullandı.

OYUNU ÇUBUKLUDA KULLANDI

Abdullah Gül, saat 12.00 sıralarında oy kullanacağı Çubuklu Mahallesi'ndeki Şehit İsmail Kefal İlkokulu'na eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte geldi. Oy kullanacağı sınıfın önünde vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Gül, fotoğraf çektirdi. Ardından sandık görevlileriyle selamlaşan Gül çifti oy pusulalarını aldı ve kabinde oy verme işlemlerini tamamladı.

Oyunu 1134 nolu sandıkta kullanan Abdullah Gül, sandık görevlileriyle sohbet etti. Geçen sefer ki seçimlere oranla okuldaki kalabalığın daha az olduğu şeklindeki gözlemini paylaşan Gül'e sandık görevlisi "Sabah daha yoğundu" yanıtını verdi.

"MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLACAKTIR"

Çıkışta açıklama yapan Abdullah Gül, "Demokrasinin güzel anlarından birini yaşıyoruz. Bütün vatandaşlar olarak herkes oyunu kullanıyor. Çoğulculuk içerisinde milletin iradesi ortaya çıkacak. Neticede milletin kararı; herkesin başının üstünde olacaktır.  Milletimiz için hayırlı olacaktır" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...