Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atatürk Havalimanı'nda seçim yoğunluğu

Düzenleyen:
Atatürk Havalimanı'nda seçim yoğunluğu

GÜNDEM Haberleri

Bugün gerçekleştirilen seçim nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda yoğunluk yaşanırken, binlerce vatandaş tatilini yarıda kesip oy kullanmak için İstanbul'a geldi.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için oy kullanmaya gelenlerin yanı sıra oyunu kullandıktan sonra yurt içi ve yurt dışı tatil noktalarına gitmek isteyenler havalimanına geldi. Kontuar ve pasaport noktalarında yolcu yoğunluğu gözlemlenirken, geliş terminallerinde ise oy kullanmak için tatillerini yarıda kesen yolcuların yoğunlukları yaşandı. Yolcular arasında ünlü isimlerde vardı.

''OY KULLANMAK İÇİN PAZAR GÜNÜ DÖNDÜM''

Tatil için Bodrum'da bulunan ve oy kullanmak için tatilini yarıda kesip İstanbul'a geldiğini belirten ünlü şarkıcı Şevval Sam, “Yoğun bir sene geçirdik. Tatili hak ettiğimi düşünüyorum. Dalaman'dan 1,5 saatlik uzaklıkta bir yerde tatil yaptım. Bugün İstanbul'a oy vermek için geldim. Kesinlikte oy kullanmak için bugün dönüş tarihini seçtim" dedi.

VALİZİNİ ALDI OY KULLANAMA GİTTİ

İstanbul'a dönen yolcular arasında bulunan Selami Şahin ise , “Öncelikle ben müzik adamıyım. Ben daima dilediğim şu; Ülkemize kim hayırlı olacak ise o başa gelsin, o olsun. Ben ailemle, çocuklarımla bir takım düşüncelerimizi hesap etmeden yola çıkmıyoruz. Kime oy vereceğimizi ailece karar veriyoruz. İlk önce bagajımızı alıp okula gidip oyumuzu kullanacağız sonra eve geçeceğiz" dedi. Oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu ise oy kullanmak için İstanbul'a geldiğini ve Çarşamba günü Dalaman'a gideceğini söyledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...